Goed genoeg voor mij

Perfectionisme loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Goed genoeg voor mij Perfectionisme loslaten

Houdt je perfectionisme je aan de grond? Ervaar je onrust, stress en uitstelgedrag? Je kunt je perfectionisme overwinnen. Deze Bundel helpt.

Vrij van perfectionisme

Je hebt allerlei plannen en ideeën over hoe je je dromen waar gaat maken. Maar die plannen zijn zo groot en overweldigend, dat je in werkelijkheid helemaal niets doet.

Perfectionisme leidt tot uitstelgedrag, stress, angst en zelfs burnout. Je loopt rond met een chronisch gevoel dat je niet goed genoeg bent en je leven voelt zwaar en stroperig.

Geen zorgen, perfectionisme is aangeleerd gedrag, en je kunt het ook weer afleren. Perfectionisme overwinnen doe je in kleine stappen. Deze Bundel helpt je vooruit.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,4.

 • Tinka: "Goed, ik ben al aan de slag gegaan en zal hier ook verder mee gaan. Ik merk dat sinds ik lid ben van sochicken dat ik toch al over veel dingen anders denk, alleen maar in mijn voordeel"
 • Jaap: "Deze bundel heeft mij geholpen minder kritisch te zijn op mijn werkzaamheden in en om het huis. Ook het niet "af" zijn van onderdelen hindert mij nu minder. "
 • Kirsten: "Veel dingen die heel herkenbaar zijn, om daar dan op een andere manier naar te gaan kijken "
 • Marnix: "Heerlijke bundel om eenvoudig te werken naar minder perfectiontisch te zijn. Het helpt echt heerlijk en maakt dingen best ineens een stuk eenvoudiger"
 • Kirsten: "To the point met simpele effectieve oplossingen"
 • Ilja: "Ik heb er veel van geleerd en ben erdoor op vooruit gegaan. Het lukt me makkelijker om aan het werk te gaan en me minder zorgen te maken over hoe perfect ik het wil hebben. "
 • Lise: "De nadruk op het proces vind ik wel fijn. Zo probeer ik nu toch soms aan iets te beginnen, waar ik dat anders niet deed omdat ik het sowieso niet zou afkrijgen."
 • Natasja: "Erg waardevol"
 • Willeke: "Ik heb geleerd door kleine stappen te maken ik veel meer kan dan ik dacht. Alleen dat toetsenbord bij de zesde stap, daar raakte ik een beetje van in de war..."
 • Anne: "Fijn om relaxter aan te kijken tegen dingen die voorheen ondenkbaar leken ?"
 • Laura: "Nuttige leerrijke stappen!"
 • Mariska: "ik heb geleerd dat hier echt een trigger point zit voor mij, en dat je zoveel verder komt met kijken wat er wel is gebeurd dan naar wat nog moet. Af en toe schoot ik echt in de lach omdatvhet zooo herkenbaar is allemaal. Vooral de kleine stappen zetten heb ik geleerd ik kijk normaal alleen naar het grote geheel plaatje, omdat ik altijd maar met alles klaar wil zijn.. het was verhelderend"
 • Marina: "Miste in eerste instantie enige diepgang rondom de achtergrond van perfectionisme. Later merk ik dat de oorzaak hier niet van belang is, de aanpak brengt me verder. De dieper liggende oorzaak komt in andere bundels (angst) wel aan bod."
 • Maaike: "Inzicht gekregen hoeveel neg. effect perfectionisme dit eigenlijk heeft in alles en hoe dit om te buigen is. Met de succeslijst ga ik aan de slag"
 • Jacqueline: "Wat ik eigenlijk wel weet, weer eens laten doordringen. Hoop dat het beklijft. Ga hem vlgd week nog een keer doornemen. "
 • Trijnie: "Mijn eerste bundel die ik door loop. Praktische tips. Alleen zou ik graag nog een samenvatting, van de stappen/tips zien op het einde. Zodat je deze misschien later nog eens ergens kunt openen om het na te kijken"
 • Beau: "Verhelderend en fijn"
 • Cora: "Nuttig en duidelijk"
 • Wim: "Deze bundel doorwerkend, kom je door de vragen voor jezelf te beantwoorden op gedachten en inzichten, die nieuw voor je zijn. Het helpt zeker als je zo nu en dan teruggaat naar eerdere onderdelen en dan kijkt wat je toen hebt ingevuld. Dat brengt je weer een stuk verder in je denk proces."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 40% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 40% korting.


© 2004-2022, soChicken® broeden op een leuker leven.
Alle rechten voorbehouden.
Met 💛 vanuit Delft, voor iedereen. 🌈