Verminder je onzekerheid snel met mijn vernieuwde zelfvertrouwen cursus ☀️ Bekijk nu

Goed genoeg voor mij

Perfectionisme loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Goed genoeg voor mij Perfectionisme loslaten

Houdt je perfectionisme je aan de grond? Ervaar je onrust, stress en uitstelgedrag? Je kunt je perfectionisme overwinnen. Deze Bundel helpt.

Vrij van perfectionisme

Je hebt allerlei plannen en ideeën over hoe je je dromen waar gaat maken. Maar die plannen zijn zo groot en overweldigend, dat je in werkelijkheid helemaal niets doet.

Perfectionisme leidt tot uitstelgedrag, stress, angst en zelfs burnout. Je loopt rond met een chronisch gevoel dat je niet goed genoeg bent en je leven voelt zwaar en stroperig.

Geen zorgen, perfectionisme is aangeleerd gedrag, en je kunt het ook weer afleren. Perfectionisme overwinnen doe je in kleine stappen. Deze Bundel helpt je vooruit.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,5.

 • Bianca: "Een bevestiging dat ik hier last van heb en handvatten om het los te laten"
 • Bernadett: "Veel over mezelf geleerd, en beseft. Ik ben blij maar is een lange weg.. "
 • Monique: "Fijn om handvaten te krijgen "
 • Willeke: "Ik heb geleerd door kleine stappen te maken ik veel meer kan dan ik dacht. Alleen dat toetsenbord bij de zesde stap, daar raakte ik een beetje van in de war..."
 • Daniela: "Lekker praktisch, fijn dat ik er meteen wat mee kan. "
 • Petra: "Met name kijken naar het proces ipv het doel vond ik een goede tip. En je doel kleiner maken als het onmogelijk voelt."
 • Liesje: "Jelle weet op zo'n fijne warme manier je stap voor stap te begeleiden om je mindset te veranderen, beter in je vel te zitten en ik kan iedere bundel aanraden. Jelle je bent top en je hebt me de afgelopen periode zo enorm geholpen, dat is goud waard!!! "
 • Dineke: "In deze bundel heb ik enorm veel geleerd over hoe ik mezelf in de weg zit. Het was o.a. een echte eyeopener dat de eerste versie van mijn boek niet perfect hoeft te zijn. Nu kan ik rustig doorgaan en denken: ik kom later nog wel terug. Ook het stellen van kleine doelen hielp mij op gang te komen. Kortom: veel aan gehad!"
 • Jos: "Ik verwachtte het voor de start van deze bundel niet maar hij helpt mij enorm de drempel over te stappen om kleine stappen te blijven zetten"
 • Jacqueline: "Wat ik eigenlijk wel weet, weer eens laten doordringen. Hoop dat het beklijft. Ga hem vlgd week nog een keer doornemen. "
 • Ines: "Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben maar ik heb veel concrete, kleine stappen in de juiste richting gezet om mijn perfectionisme aan te pakken. Veel goede tips gekregen ! TOP !!"
 • Siti: "Het klopt, perfectionisme is onrust, stress. Ik ben niet perfect, ik ben wie ik ben. "
 • Lise: "De nadruk op het proces vind ik wel fijn. Zo probeer ik nu toch soms aan iets te beginnen, waar ik dat anders niet deed omdat ik het sowieso niet zou afkrijgen."
 • Cindi: "Heel leuk en klein maar toch impact op mijn perfectionisme "

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 46% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en tijdelijk beschikbaar met 46% korting.