Ruimte in je hoofd

Slim ontspullen en opruimen

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Volg deze online cursus

Ruimte in je hoofd Slim ontspullen en opruimen

Hoe kun je je omgeving snel en slim ontspullen en opruimen? In deze Bundel gaan we er samen mee aan de slag.

Een opgeruimd huis en leven

Ontspullen en opruimen is een onwijs strategische investering in jezelf. Waarom? Omdat een opgeruimde leefomgeving bijdraagt aan innerlijke rust en een gevoel van controle. Hierdoor voel je je krachtiger op andere fronten in je leven.

Ontspullen helpt je daarnaast ook een hoop geld, energie en tijd besparen. Het is een praktische, leuke en bevrijdende manier om je levenskwaliteit snel en blijvend te verhogen. Tijd om aan de slag te gaan, doe je mee?

Start online cursus direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,5.

  • Siti: "het geeft inderdaad ruimte in je hoofd en het voelt heerlijk en blij. ook al is het een klein beetje opgeruimd. ik ga het ook met een timer proberen als ik geen zin heb om te doen."
  • Arita: "Nog even en ik heb een ander leven!"
  • Mireille: "Inspirerend en vooral motiverend !"
  • Nicoline: "Superpraktisch! "
  • Ellen: "Mooie start om te ontspullen plus een sessie over huisgenoten die wellicht een andere manier hebben voor verzamelen en opruimen. "
  • Rebecca: "Ik heb al een mooi begin gemaakt, 2/3 van alle papieren die we hadden weggedaan en een kast omgeruimd zodat we weer goed bij alle gezelschapsspellen kunnen. Ik ben er nog niet, maar stap voor stap komt t goed."
  • Annelies: "opruimen geeft iedere keer weer rust en ruimte ook omdat je alleen belangrijke spullen overhoudt. Het gebruik van iets kost ook minder tijd omdat je minder keus hebt omdat je bv van drie dingen er twee hebt weggedaan."
  • Mirjam: "Leuk en motiverend! "

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Het Broednest van soChicken begeleidt je richting een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Leden van het Broednest krijgen onbeperkt toegang tot alle onderdelen. Je lidmaatschap is bovendien altijd opzegbaar.

Onbeperkt toegang tot:
Tientallen compacte cursussen
Challenges
Videomeditaties
Stappenplannen
Community
Mobiele app
Nieuwe onderdelen
Exclusieve extra's
 
Periode Maandelijks Jaarlijks
Prijs €9,99 per maand €8,33 per maand
99,99 euro per jaar
Korting - 2 maanden gratis
Altijd opzegbaar
 
Selecteer Selecteer
Ik wil eerst meer informatie