Ruimte in je hoofd

Slim ontspullen en opruimen

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Ruimte in je hoofd Slim ontspullen en opruimen

Hoe kun je je omgeving snel en slim ontspullen en opruimen? In deze Bundel gaan we er samen mee aan de slag.

Een opgeruimd huis en leven

Ontspullen en opruimen is een onwijs strategische investering in jezelf. Waarom? Omdat een opgeruimde leefomgeving bijdraagt aan innerlijke rust en een gevoel van controle. Hierdoor voel je je krachtiger op andere fronten in je leven.

Ontspullen helpt je daarnaast ook een hoop geld, energie en tijd besparen. Het is een praktische, leuke en bevrijdende manier om je levenskwaliteit snel en blijvend te verhogen. Tijd om aan de slag te gaan, doe je mee?

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,6.

 • Leila: "Met behulp.van de tips en tricks vanuit deze bundel, heb ik.eindelijk een start gemaakt om echt goed op te ruimen. Gewoonlijk wordt het dan een chaos die ik niet meer overzie, maar nu verloopt het opruimprices gestructureerde en overzichtelijker. "
 • Anne: "Hoewel ik eigenlijk veel al wist, vond ik het zo fijn om ook te lezen dat het menselijk is dat er toch weer te veel spullen mijn huis in zijn gekomen. Een eye opener voor mij: rommel trekt rommel aan! Zodra er iets op de grond ligt of op de eettafel, wordt dat binnen een dag 'vanzelf' een stapel. Elke dag een rondje opruimen werkt nu al goed. 's Ochtends in een opgeruimde kamer en keuken komen maakt me echt blij ?"
 • Mireille: "Inspirerend en vooral motiverend !"
 • Monique: "Werkt prima vooral omdat je zelf kan bepalen hoe hoog je de lat legt het hoeft niet in een dag af"
 • Siti: "het geeft inderdaad ruimte in je hoofd en het voelt heerlijk en blij. ook al is het een klein beetje opgeruimd. ik ga het ook met een timer proberen als ik geen zin heb om te doen."
 • Marjolein: "Toch weer iets meer gemotiveerd om verder te ontspullen waar ik mee bezig was"
 • Rebecca: "Ik heb al een mooi begin gemaakt, 2/3 van alle papieren die we hadden weggedaan en een kast omgeruimd zodat we weer goed bij alle gezelschapsspellen kunnen. Ik ben er nog niet, maar stap voor stap komt t goed."
 • Marijke: "Praktisch en geeft zin om aan de slag te gaan"
 • Malou: "Behapbaar en behulpzaam. Heel realistisch, ook omdat er niet gevraagd wordt naar perfectie (bufferzones en gelukkige relaties) wat vaak wel gebeurt bij "handleidingen naar minimalisme" Erg fijn om op deze manier een stapje te nemen"
 • Nicoline: "Superpraktisch! "
 • Marinka: "Super fijne bundel met tips en uitleg. Hoog Marie Kondo gehalte. Nu nog mezelf pushen om door te pakken!"
 • Marlies: "Interessant! Hele fijne, handige tips! Ik heb zin om aan de slag te gaan!"
 • Ellen: "Mooie start om te ontspullen plus een sessie over huisgenoten die wellicht een andere manier hebben voor verzamelen en opruimen. "
 • Margriet: "Fijne eenvoudige stappen met aanmoediging"
 • Catharine: "Echt super, ik wordt al blij van het idee alleen al. En een mooie reminder want ik ben al ver met ontspullen door je 2 boeken. Dank Jelle!"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Ik wil meer weten over het Broednest...

Broednest is altijd opzegbaar en beschikbaar vanaf €1,85 per week.