Verminder je onzekerheid snel met mijn vernieuwde zelfvertrouwen cursus โ˜€๏ธ Bekijk nu

Een positieve spiraal

Dankbaarheid - je snelweg naar blijdschap

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Een positieve spiraal Dankbaarheid - je snelweg naar blijdschap

Dankbaarheid en waardering vormen je snelweg naar blijdschap, vreugde en liefde. En het is zo simpel in je dag te verweven.

Dankbaarheid maakt alles beter

Soms - wanneer het leven tegenzit - vergeten we hoe eenvoudig het is om onze val in negativiteit te keren. We zien niet meer hoe kleine, alledaagse zaken ons kunnen vervullen met blijdschap, vreugde en liefde.

In deze Bundel wil ik het met je hebben over de kracht van waardering en dankbaarheid. Deze snelweg naar blijdschap is namelijk zรณ simpel en voor de hand liggend dat we hem - in onze zoektocht naar vernieuwende antwoorden - steeds uit het oog verliezen.

Ontdek hoe krachtig waardering is en op welke slimme manieren je dankbaarheid kunt gebruiken om alle gebieden in je leven op te lichten. ๐Ÿ’›

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,6.

 • Larissa: "Deze bundel is precies wat ik nodig had, ik ben mega dankbaar voor het broednest. Ik voel me zo veel beter. "
 • Tamara: "Ik vond het een positieve bundel, die mij meer laat nadenken over waar ik allemaal dankbaar voor kan zijn. zeker in deze tijd waarin we veel klagen over de maatregelen en wanneer het eindelijk weer eens normaal wordt vergeten we soms de dingen die we wel hebben. "
 • Gert: "Fantastisch ben helemaal gemotiveerd en blij"
 • Anita: "Leuke tips waarmee ik ditect aan de slag ga"
 • Lenne: "Heel duidelijk en stap voor stap opgeschreven, rustig lezen en opslaan in mijn hoofd"
 • Peter: "Duidelijk en goed volgbaar!"
 • Tina: "Ik ben je dankbaar "
 • Sue Ellen: "SUperveel tips. Al kende ik er veel, er worden dingen goed 'ontleed' zodat je ook het waarom begrijpt en dat helpt goed om alles in je systeem te plaatsen"
 • Frank: "goed"
 • Johannes: "Het heeft mij al in een positieve spiraal gebracht. Ik ben hieraan begonnen vanwege de niet zeuren challenge. (Iets waar ik koning in zijn) en heb al opgemerkt dat ik gister tijdens negatieve en zeurgedachten direct een impuls kreeg om in dat stukje het postieve stuk te zien... erg fijn :) Dankbaarheid is zoveel fijner dan alsmaar kritiek te uiten!"
 • Tanja: "Het is fijn om herinnerd te worden aan dingen die je eigenlijk wel weet maar even vergeten ben. Ik ben Jelle dankbaar dat hij deze bundel heeft geschreven omdat het mijn geheugensteuntje is."
 • Noura: "Dankbaar dat deze app er is!"
 • Maike: "Na het mediteren in de ochtend noem ik altijd al waar ik dankbaar voor ben, maar toch is het fijn om nog wat praktische tips te krijgen. Bv het opschrijven ervan. Merk direct dat het dan beter tot me doordringt. Ook heb ik mijn waardering geuit naar mijn vriend. Dit vond ik een beetje spannend en onwennig, maar het voelde goed en het had direct een positieve invloed op onze relatie. "
 • Monique: "Heel opbeurend Dank"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 46% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en tijdelijk beschikbaar met 46% korting.