Artikel opslaan

1. Eenvoud maakt het leven mooi en elegant

De kracht en schoonheid van eenvoud is één van de meest bijzondere dingen in onze wereld. Overal waar ons leven complex, moeilijk, ingewikkeld en vervelend lijkt te worden is eenvoud het antwoord.

Herken de schoonheid van eenvoud in de wereld om je heen. Eenvoud maakt het leven mooi, leefbaar, luchtig en fijn. Zoek eenvoud op alle gebieden in je leven, en geef de voorkeur aan eenvoudige oplossingen.

Eenvoud

Eenvoud

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. 🎉

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 13 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

2. Onze planeet is adembenemend mooi

De meeste mensen in West-Europa zijn niet zo diep verbonden met de natuur. Vanuit je woning in de stad is het lastig om te bevatten hoe adembenemend mooi onze planeet eigenlijk is.

Onze wereld is prachtig. Het is aan te raden om de grote schatten van moeder natuur in je leven te ontdekken. Laat je verrassen door fantastische bossen, prachtige bergen, de kracht en tederheid van de oceanen en de schoonheid in een eenvoudige bloem.

Ook waar de natuur niet overweldigend en imponerend is, vind je de tedere schoonheid van moeder natuur. Vind jij het vanzelfsprekend dat de boom in je voortuin iedere lente bloeit en iedere herfst verkleurt?

Mooi

Mooi

3. Overal is onschuld

Onschuld is iets moois, en bovendien overal om je heen te vinden. Van spelende kinderen tot een vervelende vlieg onder de huiskamerlamp. Je hondje die dolblij is als je binnen komt, je dochter die een tekening voor je maakt omdat ze je zo lief vindt, de baby schildpad die zijn weg zoekt naar de oceaan.

Geniet van de onschuld in je leven. Bewonder de puurheid en geniet van de eenvoud die echte onschuld met zich meebrengt.

Onschuld

Onschuld

4. Je bent nooit alleen

Liefde vind je overal. Besef dat je nooit alleen bent, en je dus ook nooit alleen hoeft te voelen. Overal op de wereld zijn mensen die liefde willen geven. Er zijn altijd mensen die van je houden, en van je willen houden.

Je bent altijd verbonden met de wereld om je heen. Je maakt deel uit van de menselijke soort. Je bent onderdeel van de natuur, van deze wereld en het heelal dat ons omringt. Er is altijd en overal liefde, ook voor jou. Net als ieder ander mens, hoor je erbij.

Nooit alleen

5. Stel je open voor echte schoonheid

Schoonheid is niet hetzelfde als perfectie. Juist de dingen die niet perfect zijn kunnen je emotioneel raken met hun schoonheid.

Sta open voor de schoonheid die het leven te bieden heeft. Voel hoe alles mooi is op zijn eigen manier, en weet dat jij zelf goed bent zoals je bent. Je bent mooi met alle dingen die jij niet goed vind aan jezelf. Leer anders te kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Want wat schoonheid is, dat wordt niet bepaald door de maatschappij maar door jezelf.

Sta open voor schoonheid

Sta open voor schoonheid

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test