Wakker worden, de wereld roept!

Maak jij jezelf wijs dat de wereld niet op jou zit te wachten? Dat je leven alleen om jezelf draait, en dat het niemand iets kan schelen wat je doet? Dan is het tijd om wakker te worden. Want als je dat gelooft dan zul je hoogstwaarschijnlijk gelijk hebben.

Het kan niemand iets schelen wat je doet zolang je jezelf tegenwerkt. De wereld gaat pas naar je luisteren wanneer jij je (eindelijk) begint te focussen op je sterke kanten. Op de dingen waar jij ontzettend goed in bent!

Wat? Je weet niet waar je goed in bent? Zoek het dan zo snel mogelijk uit. Voor mij, voor de wereld en bovenal voor jezelf. Leven vanuit je talenten is leuker, makkelijker, bevredigender en bovendien nuttiger. Ieder mens heeft unieke talenten en de wereld heeft jouw talenten nodig. Hard nodig.

Stop! Stop met alles wat je belemmert

Het is zo makkelijk om verstrengeld te raken in het leven, om je bezig te houden met 1001 dingen die er eigenlijk niet toe doen. Waarom ben jij druk met je boekhouding als verkopen je talent is? Waarom toon je je foto’s aan niemand terwijl fotograferen je grootste talent is? Waarom werk je zwijgzaam achter een bureau terwijl je een geweldige spreker bent?ย Waarom probeer je appels te produceren terwijl je een perenboom bent?

Waarom houd je het grootste geschenk dat in je zit achter voor jezelf? Waarom houd je het achter voor mij, voor de mensheid?

Stop! Stop met alle zaken die je weghouden van jouw geschenk. Stop met de afleidingen en ga aan de slag, laat zien wat je in je hebt. Ontwikkel je grootste talenten, onderzoek wat je het leukst vindt om te doen. Focus je op de dingen waarvoor je ‘s ochtends dolgraag opstaat, en laat de rest zoveel mogelijk van je afglijden. Ik wil je niet zien worstelen, ik wil zien dat je echt jezelf bent!

Verrijk je leven, verrijk mijn leven!

Focus je op de dingen waar je het best in bent. Durf te leven vanuit je passie en ontdek hoe je je leven zult verrijken op meer manieren dan je voor mogelijk houdt. Gebruik je talenten met liefde, en zie hoeveel jij kunt toevoegen aan de wereld om je heen.

Nee, dat is niet altijd makkelijk. Het leven is ook niet bedoeld om altijd makkelijk te zijn. Leven vanuit je passie is uitdagend, spannend, leuk en opwindend. Het geeft je leven een boost, het helpt je ontwikkelen en groeien als mens.

Je hebt de wereld veel meer te bieden dan je denkt. Dus waag het niet om het beste van jezelf achter te houden! De wereld wacht op je!

Meteen aan de slag? Hieronder vind je vier geweldige boeken:

Zo maak je je leven steeds leuker โ˜€๏ธ

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. ๐ŸŒฑ

Begin direct

Zo blijf je lekker positief โ˜€๏ธ

Ontvang ook iedere maandag gratis tips om je leven steeds leuker te maken. Ruim 150.000 mensen zijn al lid!

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. ๐Ÿ’›