Artikel opslaan

Hoe word je snel bruin zonder te verbranden?

Snel bruin worden willen we allemaal. Maar hoe word je snel bruin zonder je huid te verbranden en je risico op huidkanker te vergroten? Simpel: je volgt ons magische snel bruin worden stappenplan!

Wanneer je bezig bent met het krijgen van een mooi bruin tintje duurt het altijd te lang. Je wilt namelijk niet bezig zijn, je wilt snel bruin zijn! Je wilt dat de vormen van je lichaam extra mooi worden door een zomers bruin kleurtje. Een gebruind lichaam wordt over het algemeen aantrekkelijker gevonden, bovendien ziet het er gezond uit. Maar gezond 铆s het helaas niet altijd. Laten we eens kijken hoe we dat slimmer kunnen aanpakken.

Kom maar op

Reserveer mijn nieuwe boek 馃帀

Bestel mijn nieuwe boek Kom maar op nu vooruit en ontvang een exclusieve bonus! 馃コ

Wacht niet te lang, de oplage m茅t bonus is beperkt!

Lees meer en reserveer

Snel bruin worden stappenplan

Na drie middagen strand, en misschien wat zonnebankjes begint je huid wel te verkleuren. Maar toch is het nog niet het resultaat wat je zoekt, en je hebt nu al drie dagen als een melkfles in de zon gelegen. Maar hoe word je dan snel en verantwoord bruin? Ga eens aan de slag met onze slimme snel bruin worden stappenplan!

1. V贸贸r de zon – snel bruin worden

Dit wist je al: van zelfbruiners word je bruin! In dit geval hebben we het niet over zelfbruinende bodylotions, maar over echte zelfbruiners.聽Deze producten zijn geconcentreerder dan zelfbruinende bodylotions en maken je dus bruiner.

Zorg ervoor dat je het gelijkmatig opbouwt. Na de eerste dag zie je al resultaat. En na ongeveer vier dagen kun je al behoorlijk bruin zijn!

Wil je echt snel bruin worden? Spuit of smeer dan ‘s ochtends 茅n ‘s avonds! Zelfbruiners beschermen je huid niet tegen de zon en de kleur verdwijnt automatisch na een week. Meer over de werking van zelfbruiningsproducten: Zelfbruiner & bruin zonder zon 鈥 15 tips en weetjes. Bekijk hier de meest populaire zelfbruiners van dit moment.

2. Op weg naar de zon – bescherm je huid

De zon is vriend en vijand. Zoals je weet zijn de stralen van de zon schadelijk voor onze huid. Verbranding is 茅茅n van de slechtste dingen die je je huid kunt aandoen. Ook al helpt het je snel bruin worden.

Zie het zo: je wordt snel bruin – maar je kleurtje is niet permanent. De schade die je aanricht is w茅l permanent. Verbranding verhoogt de kans op huidkanker later in je leven drastisch. Dus – alsjeblieft – wees verstandig en bescherm je huid.

UV straling is de grootste oorzaak van huidveroudering en daar wil je jezelf tegen beschermen. Om jezelf een mooi bruin kleurtje te geven smeer je jezelf dus in met een goede zonnebrandcr猫me. Kies hierbij een factor die bij je huid past. Heb je een lichte huid die snel verbrand? Neem dan factor 30 of meer. Verbrand je nooit en word je snel bruin? Kies dan voor een lagere factor.

Smeer jezelf 20 minuten voordat je gaat zonnen in, en smeer vervolgens iedere twee uur 茅n na het zwemmen (ook als je zonnebrandcr猫me waterproof is!). Op deze manier blijft je huid beschermd, kun je niet verbranden, en word je toch snel bruin!

3. In de zon – bakken maar!

Ga lekker liggen in de zon en geniet! Je bent mooi bruin dankzij de zelfbruiner, en ondertussen krijgt je huid op een veilige manier een mooie bruine natuurlijke bruine tint. Vergeet niet te blijven smeren! Na een aantal stranddagjes kun je het gebruik van de zelfbruiner afbouwen en je ware bruine kleur tonen. Dat is pas snel bruin!

Deze slimme en veilige omweg zorgt ervoor dat je al bruin bent v贸贸r je naar het strand gaat, zodat je niet onveilig hoeft te zonnen om ‘sneller’ bruin te worden. Respecteer je lichaam, en onderschat de zon niet. Dan zul je nog lang kunnen genieten van een gezond bruin kleurtje en een gezonde huid.

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test