Artikel opslaan

Onze 10 levenslessen van de afgelopen 35 jaar

Hebben we nog wat wijze dingen te melden na 35 jaar rondlopen op deze mooie planeet? In deze aflevering doen we een poging. We delen allebei 5 belangrijke levenslessen die we tot nu toe hebben opgedaan.

Het gaat over kapotte fietszadels, de vergankelijkheid van het leven, het loslaten van oordelen van anderen รฉn natuurlijk de broodnodigheid van een goede anti-rimpel routine zodra je de dertig gepasseerd bent.

Precies – het wordt dolle pret. Luister (of kijk) je weer gezellig mee? ๐ŸŽง

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. ๐ŸŽ‰

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 13 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

In deze aflevering

We delen onze 10 belangrijkste levenslessen van de afgelopen jaren. Daarnaast bespreken we ook nog kort deze boeken:

Als je mijn boek nog niet gelezen hebt – ren dan naar je lokale bibliotheek of bestel hem even. Ik beloof je dat je er blij van wordt! ๐Ÿ˜Š

Aanbevolen cursus – vind richting in je leven

Weet je niet precies wat je wilt met je leven en zoek je richting? In mijn cursus help ik je aan de hand van een aantal vragen stap voor stap richting vinden.

Want ik heb de antwoorden niet voor je klaarliggen. Maar in deze cursus vereenvoudigen we samen de zoektocht, zodat je makkelijker tot antwoorden komt.

Deze cursus is te volgen voor alle leden van het Broednest. In het Broednest van soChicken kun je onbeperkt broeden op een leuker leven. Zo werk je in kleine stappen richting een leven dat overloopt van vrijheid, blijheid en betekenis.

Meer weten? Lees hier meer over de cursus…

Bekijk de video van deze aflevering

Bekijk hieronder de video van deze aflevering. Vind je deze video leuk? Abonneer je dan gezellig op ons YouTube kanaal.

Kun je de video niet bekijken? Bekijk de aflevering over YouTube.

Heb je feedback?

Heb je vragen aan ons of wil je je feedback delen? Plaats hieronder een reactie, stuur een berichtje via mijn instagram of laat hier je feedback achter.

Bedankt voor het luisteren! ๐Ÿ™๐Ÿผ

Vind je Steeds leuker de podcast waardevol? Volg ons dan in je favoriete podcast app en geef de show gerust een positieve review! Dankjewel voor je support! ๐Ÿ’›

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test