Huh – wauw!

Ik sta versteld en voel me onwijs dankbaar. Dankzij jullie enthousiasme en vertrouwen is Leven met wind mee de bestsellerlijst binnengestormd op de eerste plek!

Het was daarmee het bestverkochte boek van Nederland! ๐Ÿ˜†

Dat is best bizar om te bevatten, maar het is wat het is. ๐Ÿ˜‰

Elke week publiceert het CPNB de nationale Bestseller 60.
Dit is de top 5 van week 24, 2019:

En ook nog eens met m’n snoet door het hele land

Ja – dit is ook heel onwerkelijk. Op dit moment voert AKO een campagne voor mijn boek, en vind je mijn snoet op tientallen perrons en stationshallen door heel Nederland.

KOEKOEK! ๐Ÿค“

De eerste recensies stromen binnen

De eerste reacties op het boek stromen binnen. Op de Bol.com pagina zijn de lezers enthousiast, altijd fijn.

Sterker nog – een aantal lezers vinden Leven met wind mee beter dan Steeds leuker. En dat terwijl het eerste boek al jarenlang de volle 5 sterren heeft op bol.com met 550+ reviews!

Heb je het boek gelezen en wil je ook een blije review achterlaten? Dat kan hier!

Een paar highlights uit de bol.com reviews:

  • “Ik ben geen lezer, sterker nog, ik kan mijn aandacht er nooit bijhouden door afleidende gedachten. Maar de manier waarop dit boek geschreven is, werkt blijkbaar wel voor mij.”
  • “Ik ben helemaal fan! Ik volg zijn blog en heb ook het eerste boek gelezen “Steeds leuker”. Dit boek heeft mij geholpen om me beter te voelen en om de juiste weg, mijn focus, niet te verliezen! Ook dit boek is super inspirerend.”
  • “Het boek stijgt boven mijn verwachtingen uit! Is erg fijn geschreven en leest erg prettig.”
  • “Dit is het tweede boek van Jelle Hermus wat ik met een glimlach lees!”
  • “Ik vind dit tweede boek prettiger dan het eerste. Dit gaat meer over het innerlijke. Hoe het eenvoudig kan zijn om moeilijke cq dagelijkse problemen makkelijk een plaats te geven. Dit kan door een eenvoudige(r) manier van denken te hebben. Jelle is hierbij sterk door luchtige voorbeelden aan te geven. Het leest daarom makkelijk weg.”

Joh – dat had ik niet verwacht!

Ik wist niet echt wat ik moest verwachten van het schrijven van een tweede boek. Ik verwachtte in ieder geval niet dit toen ik het schreef. En eerlijk gezegd heb ik me er niet al te druk om gemaakt.

Ik wilde graag meer lezers bereiken, zodat we daadwerkelijk vooruit kunnen komen op m’n missie om onze samenleving liefdevoller te maken.

Want weet je – zรณveel mensen leven er nou ook weer niet in Nederland en Vlaanderen. En als we samen een klein percentage van onze samenleving kunnen veranderen, ontstaat er vanzelf een tipping point en gaat de rest vanzelf.

Maar het is duidelijk dat ik niet alleen sta in die missie. Zoveel mensen zijn al aan de slag gegaan met het boek en de bijpassende online cursus, ik sta er gewoon van te kijken.

Dit boek lijkt echt de wind in de rug te hebben, en ik ben benieuwd waar dit briesje ons gaat brengen de komende tijd. Sowieso brengt het boek me door het hele land, met Meet & Greet sessies in toffe boekhandels in iedere provincie (bekijk de agenda).

Het lijkt me onwijs leuk om je te ontmoeten in รฉรฉn van deze boekhandels. Ik houd een kort praatje, beantwoord vragen, signeer boeken รฉn deel FREE HUGS uit natuurlijk. Heel gezellig allemaal. ๐Ÿ˜Š

Bedankt dat je met me meeloopt

Ik besef heel goed dat dit allemaal niet vanzelfsprekend is. Ik ben dolgelukkig dat ik opnieuw zoveel lieve mensen mag inspireren. Ik hoop echt dat Leven met wind mee je meer rust en blijdschap mag brengen. En ik voel me vereerd dat ik voor je mag schrijven.

Dus dankjewel voor je support en je enthousiasme. Voor je vertrouwen, je medeleven en de waardevolle feedback. De soChicken Community is een ontzettend leuke groep mensen, echt waar. Ik kan het weten, want ik heb al zoveel van jullie mogen spreken en knuffelen. En ik hoop nog veel meer lezers zoals jij te mogen ontmoeten de komende maanden.

Meest verkocht of niet – ik ga gewoon verder met mijn missie. Bedankt dat je gezellig met me meeloopt. ๐Ÿ’›