Artikel opslaan

GROOT NIEUWS!! 🎉

Ja – na twee jaar broeden kan ik het nieuws ein-de-lijk met je delen:

IK HEB EEN NIEUW BOEK GESCHREVEN!!

In deze video leg ik het uit.

Kun je de video niet bekijken? Bekijk mijn video dan hier op YouTube.

Kom maar op

Reserveer mijn nieuwe boek 🎉

Bestel mijn nieuwe boek Kom maar op nu vooruit en ontvang een exclusieve bonus! 🥳

Wacht niet te lang, de oplage mét bonus is beperkt!

Lees meer en reserveer

Positief leven in een turbulente wereld

Vijf jaar na mijn laatste boek Leven met wind mee vind ik dat het tijd is voor een nieuwe, positieve aanpak.

In een wereld die steeds sneller verandert, ervaren steeds meer mensen onrust en bezorgdheid. We voelen ons overweldigd en vaak ook minder positief over de toekomst, door alle heftige dingen die gebeuren.

Met mijn boek ga ik je laten zien hoe je een positief leven bouwt in een turbulente wereld, terwijl je tegelijkertijd positief bijdraagt áán die wereld. Met praktische tips, verfrissende inzichten en herkenbare anekdotes – precies zoals je van mij gewend bent.

Want we kunnen die turbulentie niet stoppen, maar we kunnen er wel anders mee leren omgaan! Zo ervaar je mínder stress en onrust – en juist méér kalmte, veerkracht, betekenis en positiviteit. Wat de wereld ook aan je voeten gooit.

Het nieuwe boek bouwt voort op de inzichten uit mijn prijswinnende boek Steeds leuker én mijn eerder genoemde boek Leven met wind mee, die samen maarliefst ruim 140.000 keer verkocht werden. 😱

Samen positiviteit verspreiden

Ik heb twee jaar hard gewerkt aan dit boek en ik kan niet wachten om het met je te delen! Ik kijk ernaar uit om samen met jullie allemaal de komende tijd een hoop positieve energie te verspreiden in het land.

We leggen nu de laatste hand aan het manuscript en het omslag. Zodra die af zijn deel ik nog veel meer details, én ga ik je laten zien hoe je kunt profiteren van waardevolle extra’s als je het boek op tijd voorbestelt.

Ik heb er ontzettend veel zin in – ik hoop jij ook! 😁 Volg me even op Instagram voor de laatste updates en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief als je nog niet lid bent.

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test