1. Train je bekkenbodemspieren

Je kunt je orgasme beter beheersen als je de spieren waarmee je je urine kunt afknijpen traint. Het is dezelfde spier die je kunt gebruiken om je penis te bewegen wanneer hij stijf is. Zodra je hem hebt gevonden kun je hem overal trainen, zelfs achter het bureau! Een gewichtje aan je penis hangen kan ook.

2. Blijf op niveau 7

Seks kent verschillende fasen, waarvan het moment vlak voor en tijdens het orgasme het meest intens zijn. Verdeel de intensiteit in gedachten in 10 punten, en probeer jezelf op 7 te houden.

3. Knijp het bloed uit de erectie

Als je het gevoel hebt dat je te snel klaar gaat komen, stop dan. Knijp in je penis, net onder de eikel, zodat je met je vingers op het toompje drukt. Hierdoor stroomt er bloed weg uit je penis waardoor ook je orgasme geremd wordt.

4. Draag je voorhuid naar achteren

Indien je een voorhuid hebt kun je ervoor kiezen deze overdag naar achteren te doen. Hierdoor wrijft je eikel tegen je onderbroek aan, waardoor hij iets minder gevoelig wordt. Dit zorgt ervoor dat je het langer kunt volhouden tijdens de seks. Floept je voorhuid steeds naar voren? Gebruik dan gewoon een plakbandje of een pleister – jij bent de enige die het weet.

5. Meer en langer masturberen

Door vaker te masturberen leer je je lichaam beter kennen en kun je je orgasme leren beheersen. Probeer te masturberen als een vrouw: minimaal 15 minuten. Breng jezelf een aantal keer zover dat je bijna niet terug kunt, zonder echt te ejaculeren.

6. Laat haar eerst klaarkomen

Dames eerst. Laat zien dat je ook een heer in bed bent. Buiten dat kan het ook wat stress van je wegnemen. Als zij al gekomen is, en geweldige seks heeft gehad, kun jij nu zo snel komen als je wilt. Niemand zal klagen dat jij altijd zo snel komt.

7. Laat je lekker verwennen

Als zij bovenop jou zit is de penis minder gestimuleerd. Vraag haar om het rustig aan te doen zodat je het langer vol kunt houden.

8. Ga voor een tweede ronde

Masturbeer eventjes om de hoogste nood kwijt te raken, en ga daarna met elkaar aan de slag. Let op dat je niet in slaap valt. Veel mannen houden het de tweede ronde langer vol. Je kunt dan normaal seks hebben en misschien zelfs nog wat moeite doen om klaar te komen.

9. Focus je op de seks en niet op het orgasme

Het klinkt misschien vreemd, maar het is waar. Hoe meer je aan je orgasme denkt, des te sneller hij komt. Focus je op de seks zelf en niet op je orgasme.

Meer tips om je orgasme onder controle te krijgen?

Wil je je orgasme echt onder controle te krijgen en op een normale manier kunnen vrijen? Dan adviseren we jeย dit praktische boek.

Deze praktische gids naar een langer uithoudingsvermogen in bed leert je hoe je je problemen binnen enkele dagen verhelpt, door middel van een eenvoudige methode.

Bekijk dit boek met alle tips om het langer vol te houden in bed…

 

Ontdek hoe je snel positiever in het leven komt te staan โ˜€๏ธ

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. ๐ŸŒฑ

Begin nu met 46% korting

Zo blijf je lekker positief โ˜€๏ธ

Ontvang ook iedere maandag gratis tips om je leven steeds leuker te maken. Ruim 150.000 mensen zijn al lid!

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. ๐Ÿ’›