Artikel opslaan

Het is nooit het juiste moment om iets ingrijpends te doen

Een kind krijgen, een bedrijf opstarten of je bedrijf verkopen, emigreren, verhuizen, van carriere switchen, een wereldreis maken, je relatie verbreken, trouwen of het oppakken van die hobby. Stuk voor stuk levensveranderende dingen die stuk voor stuk NOOIT goed uitkomen.

Als je iets ingrijpends wilt doen, dan kun je het maar beter gewoon doen. Voor je het weet is je leven namelijk alweer voorbij. Je hebt veel tijd, maar nooit zoveel tijd als je jezelf voorhoudt.

Als er iets aan je trekt, laat jezelf er dan gewoon naartoe bewegen. Je hebt maar één leven. Als je dat leven dolgraag zou willen doorbrengen met kinderen, of in een ander land, waarom zou je dan nog langer wachten?

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. 🎉

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 13 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

Het magische moment waarop alles op zijn plek valt

Ja, dat moment bestaat niet. Althans, die momenten krijg je in overvloed. Maar die ontstaan pas zodra je je passie gaat volgen.

Zodra je hebt besloten dat je de stap wilt zetten, en er eindelijk naar gaat handelen, zul je merken dat dingen ineens makkelijker gaan dan je dacht. Dat dingen op zijn plaats vallen.

Maar het leven zorgt doorgaans niet voor een perfect moment waarop je de stap kunt zetten. Het is nooit een goed moment om je leven om te gooien. En als je blijft wachten op dat moment, dan zal er waarschijnlijk weinig veranderen.

Gooi jezelf in het diepe

Het leven is een avontuur. Ten minste, als je je niet chronisch vastklampt aan het veilige en bekende. Soms moet je jezelf even in het diepe gooien, even de controle loslaten en hopen dat alles goed uitpakt.

Soms pakt het niet goed uit. Soms pakt het geweldig uit. Het enige waar je zeker van kunt zijn is dit: Je zult echt het gevoel hebben dat je LEEFT.

Je ervaart onbekende gevoelens, allerlei interessante emoties, je leert levenslessen, je ontmoet nieuwe mensen, leert nieuwe vaardigheden en komt in nieuw vaarwater. Je maakt fouten waar je van leert, je confronteert en verslaat je angsten en je groeit razendsnel.

Je leven wordt simpelweg interessanter. Meer de moeite waard.

Dus? Dus je weet het antwoord al. Je hebt lang genoeg gewacht. Het is tijd voor avontuur.

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test