1. Kijk een echte kerstfilm

Op kerstavond zijn er altijd leuke kerstfilms op televisie waarmee je je kerstavond kunt vullen. Bovendien kun je natuurlijk een leuke kerstfilm op DVD kopen en die lekker kijken op kerstavond. Ben je in de stemming om de deur uit te gaan? Kijk dan gezellig een nieuwe kerstfilm in de bioscoop! Zo kom je lekker in de kerstsfeer.

2. Geef een etentje

Kerstavond kan een goede tijd zijn om kerst te vieren met de mensen waar je op kerst niet mee samen kunt zijn. Wat dacht je van je vrienden? De meeste mensen zijn met kerst bij familie. Of misschien heb je te maken met gescheiden (schoon)ouders en heb je keuzes moeten maken. Door op kerstavond een etentje te geven of bij iemand te gaan eten heb je als het ware een extra kerstdag!

3. Speel een gezellig spelletje

De meeste mensen zijn op kerstavond vrij. Met de twee vrije dagen in het vooruitzicht vinden veel mensen het lekker om te ontspannen. Je kunt natuurlijk passief kerstfilms kijken of juist lekker actief spelletjes spelen! Ga ouderwets Ganzenborden of speel Monopoly of het leuke Lama Spel! Verder kun je natuurlijk ook nieuwerwets gaan gamen. Speel bijvoorbeeld leuke party games op je Wii!

Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland Bordspel

4. Doe romantisch

Tja, dankzij al die mooie kerstfilms heeft kerstavond een behoorlijk romantisch imago gekregen! Als je single bent heb je hier niet zoveel aan, maar als je een partner hebt des te meer. Maak lekker een avond voor elkaar. Ga samen in bad, geef je partner een heerlijke massage en maak er samen vervolgens een spetterende en super romantische avond van. En aan het einde van de avond kunnen jullie elkaar een fijne kerst wensen en in elkaars armen in slaap vallen.

5. Geef jezelf een kerst kuurtje!

De komende twee dagen moet je er weer prachtig uit zien. Dus als je niet van plan bent om met een partner het bad te delen claim je hem deze avond gewoon voor jezelf! Verzorg jezelf eens lekker en neem er uitgebreid de tijd voor. Het werkt ontspannend en aan het einde van de avond zie je er fantastisch uit! Misschien wel zo fantastisch dat je volgend jaar het bad wel met een partner moet delen!

Zo maak je je leven steeds leuker โ˜€๏ธ

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. ๐ŸŒฑ

Begin direct

Gratis tips om je leven leuker te maken

Maak elke week steeds leuker met mijn gezellige maandagmorgen nieuwsbrief! Ruim 150.000 mensen zijn al lid! ๐Ÿ˜

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. ๐Ÿ’›