Je kunt mijn boek Steeds leuker bestellen!

Steeds leuker - het soChicken boek door Jelle HermusJaja, het is zover! Het afgelopen jaar heb ik keihard gewerkt aan mijn eerste boek Steeds leukeren nu kun je hem eindelijk bestellen!

Klopt, ik vind het ook spannend! En tegelijkertijd ontzettend leuk. Want de lancering van Steeds leuker is een geweldige gelegenheid om jou en andere soChicken lezers te ontmoeten. 😊

Ik krijg al zo lang vragen van lezers wanneer ik nu eindelijk eens een écht boek schrijf – en nu is het zover. En als soChicken lezer krijg je bovendien een extra leuk voordeel, want bij ieder boek ontvang je korting op mijn nieuwe cursus Opwaarts!

Lees meer en bestel jouw exemplaar…

Ontvang mijn nieuwe cursus Opwaarts met korting!

Precies, ik heb een nieuwe cursus ontwikkeld en ik geef hem met een flinke korting weg bij Steeds leuker! Je vindt de korting in je eigen eierdoos, de exclusieve online omgeving die bij het boek hoort.

Steeds leuker - het soChicken boek door Jelle HermusOpwaarts is een praktische cursus die je helpt te leven alsof je altijd wind mee hebt. Hij haakt in met het Steeds leuker en staat boordevol tips, oefeningen, opdrachten en technieken om je leven in de opwaartse spiraal te brengen richting meer geluk en succes.

Wil je weten waar Steeds leuker over gaat, alvast gluren en direct jouw exemplaar bestellen?

Hier lees je alles over Steeds leuker

Bestel je ook een exemplaar van Steeds leuker? Dankjewel voor je support en je vertrouwen! Ik weet zeker dat je niet teleurgesteld zult zijn! 😁✌🏻