Net uitgebroed en klaar om je blij te maken

Er staat een compleet vernieuwde soChicken app op je te wachten! Onze populaire app was al een tijdje toe aan een update, en nu is het eindelijk zover.

Maak kennis met de soChicken app 3.0:

  • Met een verbeterde cursus integratie.
  • Direct toegang tot je ‘Steeds leuker’ eierdoos.
  • Lees en plaats reacties onder artikelen.
  • Doorzoek razendsnel het hele archief.
  • Ontvang af en toe een melding als er iets leuks voor je is.
  • Gebruik de verbeterde deel-opties bij artikelen om je favoriete artikelen door te sturen of op te slaan in je leeslijst of notitie app.

Download gratis

Heb je de soChicken app nog niet? Dan is nu een goed moment om je smartphone te veranderen in een ware broedmachine! De app is – zoals altijd – helemaal GRATIS voor iOS en Android, smartphone en tablet.

iPhone & iPad Android

Heb je de soChicken app al op je smartphone of tablet staan? Dan is hij waarschijnlijk al bijgewerkt. De nieuwe app heeft een icoon met een witte achtergrond en een oranje eitje.

Ik hoop dat je ontzettend blij wordt van de nieuwe soChicken app, en dat ze je mag helpen je dagen steeds leuker te maken. Veel plezier! ๐Ÿ˜

Oh, en maakt de soChicken app jouw leven leuker? Laat dan even je beoordeling achter in de App Store of Google Play, zodat meer mensen aan de slag gaan met broeden! Dankjewel! โœŒ๐Ÿป

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test