Ja! We hebben gewonnen!

Een zaal vol met grote merken, een greep uit de meest succesvolle websites van Nederland, en één merk waar veel aanwezigen nooit van hebben gehoord. Wie had gedacht dat soChicken de award in de wacht zou slepen? Tussen grote namen als Smulweb, CZ en Gezondheidsplein maakt die website, voornamelijk gerund door één persoon, toch geen kans?

Wel dus! Nee, soChicken is niet de grootste website (de meeste stemmen gingen naar CZ) maar we zijn de béste uit de categorie. We hebben dankzij jullie de hoogste beoordeling ontvangen. En weet je, dat is wat voor mij telt. Ik richt me op kwaliteit, ik wil samen met jullie iets waardevols neerzetten. Voor mezelf, voor alle bezoekers en voor alle mensen die nog met soChicken in contact moeten komen.

Social media eruptie

Toen ik gisteren het nieuws plaatste op onze Facebook en Twitter pagina’s waren we getuige van een ware social media eruptie. Een enorme stortvloed aan fantastische reacties die als een warme deken over me heen kwam. Bijzonder om zoveel steun te ontvangen voor datgene wat ik met veel plezier doe!

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor soChicken hebt gedaan. Of je ons nu al lang volgt of pas sinds kort. Bedankt voor je bezoeken aan de website, het downloaden van de app, het lezen van de eBoeken, het openen van mijn magazines, het verspreiden van de artikelen, het kopen van onze producten, de likes, de retweets, de reacties, de mailtjes, fijne woorden, kritische vragen en natuurlijk je stem op soChicken.

Vonkjes van inspiratie

We zijn hier samen iets bijzonders aan het bouwen. soChicken verspreidt vonkjes van inspiratie door Nederland, Vlaanderen en de rest van de wereld. Vonkjes die levens beetje bij beetje veranderen, en zo onze wereld beetje bij beetje mooier maakt.

Vaak kijken mensen me verbaasd aan als ik met een glimlach uitleg dat ik een bedrijf bouw dat de wereld mooier maakt door mensen te helpen gelukkiger, gezonder en liefdevoller te worden. “Is dat écht je missie?” wordt er dan gevraagd. Tja, wat anders? Heb je een beter idee voor me?

soChicken bereikt maandelijks ruim een kwart miljoen mensen. Dat zijn tienduizenden mensen die aan de slag gaan met hun leven, en op hun manier hun omgeving inspireren om hetzelfde te doen. Bewustzijn stopt niet op het scherm. Het vonkje springt verder. Dat is waar ik het voor doe. Bedankt dat je daar deel van uit wilt maken. Ik hoop je nog lang te mogen inspireren met soChicken!

Oké, en nu?

Precies, het is een soort mijlpaal. En nu verder! Er wordt hard gewerkt aan een update voor de website zodat ze beter zal werken op al die leuke apparaten in ons leven, er komen meer leuke producten aan, ik blijf mijn best doen om steeds betere artikelen te schrijven en er zitten nog meer dingen in de pijplijn. Wil je soChicken in je leven halen?

 

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test