soChicken verkozen tot gezondheid & welzijn website van 2014

Yes, het is gelukt! Donderdag is soChicken voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste (en net als vorig jaar ook als populairste) gezondheid & welzijn website van het jaar! Het was een spannende avond (onze categorie werd als laatste genoemd) en ik ben super dankbaar voor deze erkenning! En voor de twee nieuwe awards natuurlijk, mag wel eens ruimte gaan maken! ;)

sochicken-website-van-het-jaar

Ontzettend bedankt voor je steun!

wvhj-logo-2014Het betekent onwijs veel voor me dat mensen zoals jij soChicken lezen en aan de slag gaan met de tips. Dat je de artikelen deelt met je vrienden en collega’s, en dat je keer op keer terug komt. Ik hoop echt dat ik je via soChicken kan inspireren om je leven een stukje mooier te maken! En het komende jaar ga ik mijn best doen om soChicken nog fantastischer te maken!

Wie ik nog meer wil bedanken?

Ja, ik doe dit allemaal natuurlijk niet alleen!

Graag bedank ik Laura Mensink (onze lieftallige community manager), Georges Hilaul (onze wereldverbeterende servicedesk held) en Nico Post (onze webserver-nerd die de boel snel, veilig en hipperdepip houdt).

En tot slot natuurlijk mijn lieve vriend Billy, die me al 9 jaar regelmatig voorziet van een schop onder de kont en me elke dag opnieuw helpt van soChicken een succes te maken. En die zo geduldig is om te leven met iemand als ik. :)

Je kent ze misschien via de Servicedesk of de soChicken social media, en zij helpen me ervoor te zorgen dat soChicken steeds leuker en beter wordt.

Ik heb zin om er weer een geweldig jaar van te maken! Maar eerst gaan we Beaujolais Primeur drinken én deze mooie gebakjes opeten natuurlijk. :)

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test