Artikel opslaan

1. Kijk een echte kerstfilm op kerstavond

Op kerstavond zijn er altijd leuke kerstfilms op televisie waarmee je in de stemming kunt komen. Bovendien puilen de streamingdiensten uit van leuke (en foute) kerstfilms die je op kerstavond lekker in de kerstsfeer brengen.

Ben je in de stemming om de deur uit te gaan? Kijk dan gezellig een nieuwe kerstfilm in de bioscoop of ga een hapje eten in een gezellig versierd restaurant. Zo kom je lekker in de kerstsfeer.

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. ๐ŸŽ‰

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 11 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

2. Geef een kerstavond etentje

Kerstavond kan een goede tijd zijn om kerst te vieren met de mensen waar je op kerst niet mee samen kunt zijn. Wat dacht je van je vrienden?

De meeste mensen zijn met kerst bij familie. Of misschien heb je te maken met gescheiden (schoon)ouders en heb je keuzes moeten maken. Door op kerstavond een etentje te geven of bij iemand te gaan eten heb je als het ware een extra kerstdag.

3. Speel een spelletje

De meeste mensen zijn op kerstavond vrij. Met de twee vrije dagen in het vooruitzicht vinden veel mensen het lekker om te ontspannen. Je kunt natuurlijk passief kerstfilms kijken of juist lekker actief spelletjes spelen.

Ga ouderwets zitten voor een bordspel. Verder kun je natuurlijk ook nieuwerwets gaan gamen. Bijvoorbeeld door samen een spel te spelen via de tv.

Bekijk de populairste bordspellen van dit moment.

4. Maak het romantisch

Tja, dankzij al die kleverige kerstfilms heeft kerstavond een behoorlijk romantisch imago gekregen. Als je single bent heb je hier niet zoveel aan, maar als je een partner hebt des te meer.

Maak lekker een avond voor elkaar. Haal luxe eten in huis, ga samen in bad, geef je partner een massage en maak er samen een en romantische avond van. En aan het einde van de avond kunnen jullie elkaar een fijne kerst wensen en in elkaars armen in slaap vallen.

5. Geef jezelf een kerstavond kuur

De komende twee dagen wil je er ongetwijfeld prachtig uit zien. Dus als je niet van plan bent om met een partner het bad te delen claim je hem deze kerstavond gewoon voor jezelf.

Verzorg jezelf eens lekker en neem er uitgebreid de tijd voor. Het werkt ontspannend en aan het einde van deze kerstavond zie je er fantastisch uit. Helemaal klaar om je vol te eten de komende dagen.

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test