Bekijk de boekpresentatie mee

De boekpresentatie van mijn eerste boek Steeds leuker werd LIVE uitgezonden op Facebook, Instagram en Twitter. Hieronder kun je de opname bekijken als je dat leuk vindt. 😊 Werkt het niet goed? Klik dan hier.

Wat een warm bad!

Het was echt onwijs bijzonder om mee te maken. Al mijn meest dierbare familieleden en vrienden, soChicken volgers, duizenden mensen via de livestream en een paar mensen die geen idee hadden wat er gebeurde. 😛

Samengekomen om samen met mij te vieren dat mijn boek is gelanceerd. En ik was net zo verrast als zij om te horen dat de eerste druk uitverkocht is op de dag van lancering!

Dat komt natuurlijk allemaal door jullie – mijn lieve lezers – omdat jullie Steeds leuker massaal hebben gereserveerd via mijn link. Onwijs bedankt voor jullie vertrouwen en support.

De eerste boeken zijn binnen!

Zoals je misschien al langs ziet komen op social media, de eerste lading boeken is al verstuurd. En vandaag worden de overige reserveringen uitgeleverd. De boekenwinkels liggen vol en de webwinkels maken zich al klaar voor het leveren van de tweede druk.

Ben je nog op zoek naar een exemplaar met de gratis cursus t.w.v. €40? Dan heb je de meeste kans bij je lokale Bruna winkel. Online is de eerste druk uitverkocht, en ook in de winkels gaat het hard.

Je herkent de eerste druk aan de groene sticker.

Maar één troost: als je de tweede druk hebt krijg je – in de bijbehorende eierdoos – het aankoopbedrag van het boek terug als korting op de cursus.

Signeren was even wennen natuurlijk

Ja – het is leuk en gek. Ik heb m’n handtekening geoefend (echt waar!) en ik heb m’n best gedaan om niet teveel vlekken te maken (ik ben linkshandig), en mensen achter te laten met iets leuks. Vooral wanneer mensen het boek alvast kochten om het cadeau te doen voor de feestdagen, super leuk! 😁

Ik zal de komende weken signeren en FREE HUGS uitdelen in verschillende boekhandels door het hele land. Houd hiervoor de evenementen in de gaten op de Facebook pagina, en de nieuwsbrief natuurlijk!

Ik ben onwijs dankbaar

Ja, ik kon niet slapen vannacht omdat ik me zo enthousiast, blij en vol liefde voelde. Gisteren was een geweldige dag voor mij, maar vanaf nu draait het om jou. Want ik ben super benieuwd wat je van het boek vindt. En ik hoop echt met heel mijn hart dat het boek je de blijheid, rust, liefde en inspiratie zal brengen die ik erin heb gestopt.

Ik hoop dat je er ideeën in vindt die je helpen je leven stapje voor stapje leuker te maken. En om de levens van de mensen om je heen mee te nemen in die opwaartse spiraal.

En terwijl jij begint met lezen, ga ik me klaarmaken voor een leuke, drukke en inspirerende periode. Ik heb er ontzettend veel zin in! 😁

Wil je Steeds leuker bestellen en/of er meer over lezen? Hier vind je alles wat je wilt weten! 😁

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test