“Great acts are made up of small deeds”
Lao Tzu

Alledaagse inspiratie – praktisch en interactief

Broednest app previewHet Broednest op soChicken is live. Een liefdevolle plek waar je – samen met andere leden – kunt broeden op een leuker leven voor een vast bedrag per maand, altijd opzegbaar.

Hoewel het Broednest  snel zal worden uitgebreid met nieuwe onderdelen, zijn de Broednest Bundels vanaf de start een essentieel onderdeel.

Laten we eens kijken wat deze Bundels voor jou kunnen betekenen, zodat je een vliegende start maakt in je eigen Broednest.

Wat zijn Broednest Bundels?

Bundels zijn gefocuste mini-cursussen die je snel en moeiteloos vooruit helpen.

De afgelopen jaren hebben meer dan 30.000 lieve mensen een soChicken cursus gevolgd. Zoals je begrijpt heb ik hier een hoop van geleerd.

Deelnemers zijn dol op:

  • De praktische, herkenbare inzichten.
  • De kleine stappen die eenvoudig te verweven zijn in hun dag.
  • De interactieve elementen die meer teweeg brengen dan je in eerste instantie verwacht.
  • Het feit dat ze soms worden afgeremd om meer resultaat te boeken.

In de Bundels tillen we deze voordelen naar het volgende niveau. Bundels helpen je slimmer te groeien, in plaats van steeds harder te werken.

Elke dag eieren uitbroeden

Iedere Bundel is opgebouwd uit meerdere Sessies, en iedere Sessie is ontworpen om in 10-15 minuten te doorlopen. Dit betekent dat je altijd tussendoor – bijvoorbeeld wanneer je even moet wachten – een volgende kleine stap kunt zetten.

Je Broednest geeft je iedere dag een vast aantal Broednest eieren. Deze eieren heb je nodig om Sessies uit te broeden.

Een Sessie openen kost je 1 ei. Zijn je eieren op? Dan vind je de volgende ochtend opnieuw een aantal versgelegde eieren in je Broednest.

Wil je toch verder die dag? Dan kun je aan de slag met andere onderdelen in je Broednest (waar ik later meer over vertel).

Op deze manier helpt je Broednest je om te focussen op wat je echt belangrijk vindt. Zonder afleiding, zonder overweldigd te raken.

Zodat je zo snel mogelijk weer van het scherm af kunt om de inzichten in je dag te verweven.

Broednest app van soChicken

De kracht van kleine, praktische stappen

De Bundels zijn niet zoals een boek dat je rustig leest op de bank. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om direct te verweven in je dag.

Niet alles doorlezen op een regenachtige zaterdagmiddag, maar elke dag een paar Sessies voltooien.

Je boekt resultaten als je elke dag een kleine stap zet.

Daarom zijn de Bundels gefocust, de Sessies behapbaar en het aantal eieren per dag beperkt. Dit helpt jou je focus vasthouden zodat je daadwerkelijk veranderingen gaat zien in je leven.

Niet door een drastische ommezwaai te maken. Maar juist door kleine, praktische stappen en inzichten te verweven in je dag.

De Bundels houden je op koers richting het bouwen van een goed leven. Zonder je te overweldigen en zonder je focus te verliezen.

Wat voor Bundels kan ik verwachten?

Je  Broednest wordt gevuld met Bundels over alle onderwerpen die we ook op soChicken behandelen. We maken de volledige soChicken levensstijl praktisch toepasbaar.

Waar je op soChicken dagelijkse inspiratie vindt, ontdek je in je Broednest hoe je deze inspiratie vandaag toepast in je leven.

Zo blijven we gefocust én in beweging. Dit is een voorbeeld van een aantal Bundels die je kunt verwachten wanneer je lid wordt.

Broednest Bundel Broednest Bundel Broednest Bundel Broednest Bundel

Daarnaast ga ik natuurlijk ook hier luisteren naar jouw feedback. Zo kunnen we de Bundels steeds beter maken, en jou hopelijk steeds beter vooruit helpen.

We doen dit samen. 😊

Meer weten over het Broednest?

Het nieuwe Broednest is een liefdevolle plek waar je elke dag kunt broeden op een leuker leven. In kleine, alledaagse stappen.

Wil je meer weten?

Ik kan niet wachten om samen aan de slag gaan in het Broednest! 😁

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test