Artikel opslaan

Dit is mijn geheime project! ๐Ÿ˜

Bekijk hieronder mijn video over mijn geheime project. Vind je deze video leuk? Abonneer je dan gezellig op mijn YouTube kanaal.

Kun je de video niet bekijken? Bekijk mijn video over mijn geheime project op YouTube.

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. ๐ŸŽ‰

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 13 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

Je leven steeds leuker maken

Jelle HermusVandaag ga ik je – zoals beloofd – eindelijk meer vertellen over mijn ‘geheime project’! ๐Ÿ˜

Stel je eens voor – je leven draait om blijdschap, gezondheid, rust, liefde en voldoening. Je maakt je dromen waar en kunt bijdragen op een betekenisvolle manier.

Dat is wat we allemaal willen – waar we samen aan werken op soChicken.

We maken ons leven steeds leuker, zodat wij op onze beurt onze omgeving kunnen verrijken. Jij blij, wij blij. โ˜€๏ธ

Super fijn.

UPDATE: Het Broednest is live – via deze link lees je er alles over!

Ja – maar dat is niet altijd eenvoudig

Broednest app previewNee. Want op weg naar je bewuste levensstijl word je (net als iedereen) constant geconfronteerd met afleidingen, tegenstrijdige tips, verschuivende prioriteiten, tegenslagen en terugvallen.

Hoe houd je je focus vast en kom je snel en moeiteloos vooruit? Want je hebt het al druk zat. Je hebt geen tijd om tientallen boeken te lezen, allerlei programma’s uit te proberen of peperdure cursussen of retreats te bezoeken.

Je wilt gewoon iets hebben wat werkt, iets wat bij je past. Want dit moet toch simpeler kunnen allemaal?

Een fijn en gelukkig leven vormgeven zou niet zo moeilijk moeten zijn.

Ik vond het tijd voor iets beters

Ik zag dat het tijd was voor iets beters, en ik broed al meer dan vijf jaar op wat ik ‘mijn geheime project’ noemde.

Met alles wat ik heb geleerd van de cursussen, de boeken en de website ben ik nu eindelijk klaar om mijn kindje de wereld in de sturen.

Nee, niet Jake – Het nieuwe Broednest ๐Ÿฅณ

Mijn visie op persoonlijke groei die vรณรณr je werkt. Een heldere interactieve plek die je begeleidt, inspireert en motiveert om moeiteloos kleine stappen te blijven zetten richting de opwaartse spiraal.

Elke dag opnieuw.

De Broednest app

Maak kennis met het nieuwe Broednest

Je eigen positieve plek die je helpt de soChicken levensstijl moeiteloos in de praktijk te brengen in kleine, praktische stappen. Zonder oordelen, zonder gedoe.

Lekker praktisch, alledaags en eenvoudig te verweven in je dag.

  • Niet tijdrovend maar tijdbesparend.
  • Niet opdringerig maar geduldig.
  • Niet zuigend maar verrijkend.
  • Niet afleidend maar gefocust.

Eรฉn liefdevolle plek waar je – samen met andere soChicken lezers – komt om je richting te bepalen, resultaten te boeken en samen te bewegen richting vrijheid, blijheid en betekenis. ๐ŸŒฑ

Met de humor en helderheid die je van soChicken en mij gewend bent. In een prachtige omgeving die altijd voor je klaarstaat op je favoriete apparaten voor een vast bedrag per maand – altijd opzegbaar.

Mijn volgende stap met soChicken ๐Ÿš€

Dit is mijn ‘geheime project’. De volgende stap voor soChicken en de plek waar ik de komende tijd al mijn liefde ga investeren. Zodat het nieuwe Broednest steeds beter, effectiever en steeds leuker wordt.

Want we werken naar รฉchte resultaten in jouw leven รฉn onze samenleving. Ik nodig je uit om samen met mij te beginnen aan deze nieuwe reis. Richting een bruisend leven, een gelukkiger leven en een liefdevollere samenleving.

Ik wil meer weten! ๐ŸŒณ

Ben je ook enthousiast? Gezellig – ik sta ook te stuiteren! Ik kan niet geloven dat het nu eindelijk zover is! ๐Ÿฅณย

Heb je vragen over het nieuwe Broednest of wil je meer weten? Hieronder beantwoord ik een aantal vragen.


Er was toch al een Broednest?

Klopt. Ik heb het originele Broednest omgedoopt naar de soChicken leeromgeving op cursus.sochicken.nl. Verder verandert er niets. De cursussen blijven beschikbaar en te koop.

Het nieuwe Broednest is een extra splinternieuwe plek naast de cursussen.

Wat vind ik precies in mijn Broednest?

Je Broednest is gevuld met challenges, korte cursussen, inspiratie, gereedschappen en allerlei andere leukigheid. Je vindt er uiteindelijk alles wat je nodig hebt om de soChicken levensstijl moeiteloos in je leven te verweven.

Daarnaast heb ik een hele lijst van plannen en ideeรซn die ik de komende tijd stap voor stap wil implementeren. Dit project is onwijs belangrijk voor me en ik steek er al mijn liefde en passie in.

Krijg ik direct toegang tot alle onderdelen?

Zodra je lid bent van het Broednest heb je toegang tot alle onderdelen die beschikbaar zijn. Vanaf dat moment zullen we regelmatig nieuwe onderdelen toevoegen. Zolang je lid bent heb je toegang tot alles wat het Broednest te bieden heeft.

Hoe kan ik straks in mijn Broednest komen?

Je Broednest werkt vrijwel overal. Je kunt gewoon inloggen via je laptop, pc of tablet. Je kunt ook de speciale app installeren voor Android en iOS.

Waarom een lidmaatschap?

Omdat persoonlijke groei geen project is, maar een proces. Het stopt nooit, er is altijd een volgende stap die je kunt zetten.

Een lidmaatschap zorgt ervoor dat je als lid wordt gemotiveerd om stappen te blijven zetten, en wij worden gemotiveerd om de ervaring zo goed mogelijk te maken en je zo goed mogelijk te helpen. We bouwen samen een community van lieve mensen die elkaar kunnen helpen en inspireren – de Broednest familie.

Hoe lang duurt een lidmaatschap?

Je betaalt steeds voor de maand vooruit, dus de maandelijkse betaling van 9,99 euro geeft je een maand toegang. Je kunt op ieder moment opzeggen zonder gedoe, en later ook weer gezellig terugkomen. Geen probleem.

Krijgen Broednest leden exclusieve extra’s?

Als Broednest lid heb je een streepje voor. Niet alleen krijg je toegang tot exclusieve content, ik heb ook allerlei ideeรซn om de komende tijd aan de slag te gaan met de Broednest familie en leuke extra’s te bieden.

Hoe verschilt dit van de huidige soChicken cursussen?

De huidige cursussen helpen je een diepe duik in een onderwerp te nemen. Zo kun je een probleem of project in een behapbare periode afronden.

Het Broednest is ontwikkeld voor kleine, dagelijkse en alledaagse groei. Ze bestaan dus naast elkaar. Het helpt je de richting vast te houden, gewoontes aan en af te leren, voorkomt dat je je focus verliest en voedt je met positiviteit, kracht en inspiratie. Waar en wanneer je het nodig hebt.

Sluit het nieuwe Broednest aan bij de boeken?

Jazeker. Het Broednest is gebouwd op de Broednestmethode die je kent uit Steeds leuker. In het Broednest zullen we verder broeden op thema’s die je vindt in zowel Steeds leuker als Leven met wind mee.

Daarnaast gaan we ook verder verbreden en verdiepen in allerlei andere thema’s die nog niet aan bod zijn gekomen in de boeken.

Zitten er video’s bij?

Ja – het Broednest is gevuld met exclusieve video’s waarin ik duiding geef, dieper op een thema in ga of in gesprek ga met leden.

Blijf je wel artikelen schrijven voor soChicken?

Ja natuurlijk! Als je besluit niet lid te worden dan vind je op soChicken nog steeds elke week versgelegde artikelen, zoals altijd. ๐Ÿ’›

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, download de soChicken app en volg me op Instagram! ๐Ÿ˜Š

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test