Artikel opslaan

Eindelijk – een simpel leven stappenplan

Als je soChicken al een tijdje volgt dan weet je hoe gek ik ben op minimaliseren. Ik heb er niet alleen veel artikelen over geschreven, ik heb mijn eigen leven ook drastisch versimpeld te afgelopen jaren.

Ik ben er zo enthousiast over omdat het mijn leven zoveel beter maakt. Ik omschrijf het ook wel als een chronisch vakantiegevoel.

Veel soChicken lezers zijn klaar om hun leven te versimpelen. Om te minimaliseren, vrijer te zijn en het leven eenvoudiger te maken. En misschien geldt dat ook voor jou?

Ik vond het tijd dat er een compleet simpel leven stappenplan kwam. Een praktische cursus die je helpt de meuk uit je leven te gooien zodat je kunt leven met de spullen, bezigheden en gedachten die je écht blij maken.

Ik ben ermee aan de slag gegaan. En de afgelopen maanden heb ik deze uitgebreide nieuwe soChicken cursus ontwikkeld – en ik ben er behoorlijk trots op! :)

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. 🎉

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 13 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

Gewoon op de knop blijven drukken

Precies – zo simpel is het. Je volgt een cursus in je eigen digitale leeromgeving van soChicken – onze liefdevolle leeromgeving die je stap voor stap vooruit helpt.

In de cursus gaan we samen een simpel leven ontwerpen. En ik heb het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Neem de stof in je op, voer de praktische oefeningen uit, beantwoord de prikkelende vragen en druk op de knop om verder te gaan.

Je leven verandert automatisch en je zult merken dat je je al snel vrijer, lichter en blijer voelt. Precies waar we naar op zoek zijn!

Je volgt de cursus helemaal in je eigen tempo. Ja, soms word je even afgeremd om ervoor te zorgen dat je de stof uitspreidt (anders werkt het niet). Maar je kunt er zo lang over doen als je wilt.

Bovendien kun je de cursus volgen vanaf je smartphone, tablet en pc. Fijn toch?

Speciale korting

Ik lanceer deze splinternieuwe online korting met een tijdelijke fikse korting. Als je al een tijdje snakt naar een simpeler leven, grijp dan nu je kans! Laten we samen aan de slag gaan met het wegdoen van de ballast en je leven leuker maken!

Wil je je leven kalmer, vrijer, eenvoudiger en leuker maken? Dan kan dit stappenplan je leven voor altijd op z’n kop zetten – op een goede manier.

We ontwerpen samen een leven dat je meer voldoening geeft. Een simpeler leven waarin je je tijd besteedt aan dingen die je blij maken. :)

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test