Het is zover! Word vandaag lid! 🥳

Jelle HermusIk schreef eerder al over – wat ik noemde – ‘mijn geheime project‘. Na jaren dromen en maanden hard werken is het eindelijk zover!

Je kunt je inschrijven voor het nieuwe Broednest. Een liefdevolle plek waar je nóg sneller kunt broeden op een leuker leven.

In de eerste 24 uur deden meer dan 500 leden mee!

Werk in kleine, alledaagse stappen richting meer vrijheid, blijheid en betekenis. Met behulp van praktische Bundels, leuke Challenges en binnenkort nog veel meer leuke onderdelen.

De komende tijd ga ik je Broednest uitbouwen tot je complete gereedschapskist voor een steeds leuker leven. En je kunt er nu als een van de eersten onderdeel van zijn!

Lees meer en word ook lid

Dit vind je in je eigen Broednest

Als je nu lid wordt krijg je zolang je lid bent onbeperkt toegang tot je eigen Broednest.

Dit kun je verwachten:

  • Toegang tot Broednest Bundels – praktische mini-cursussen. We beginnen met acht bundels, maar dit worden er snel meer.
  • Toegang tot Broednest Challenges – leuke uitdagingen om patronen te doorbreken samen met andere leden. Er verschijnen regelmatig nieuwe Challenges waaraan je kunt deelnemen.
  • Toegang tot alle nieuwe onderdelen die ik de komende weken en maanden toevoeg (ik heb een heleboel plannen waar ik je binnenkort meer over vertel – dit is pas het begin).
  • Toegang op alle apparaten in je browser of via de mobiele app. 📱 💻 🖥

De komende tijd ga ik je Broednest steeds verder vullen met nieuwe Bundels, Challenges en compleet nieuwe onderdelen. Zodat je Broednest je steeds beter kan ondersteunen, inspireren én motiveren om je leven in de opwaartse spiraal te brengen.

De Broednest app

Speciaal voor de eerste leden

Je kunt altijd lid worden van het Broednest, maar als je vóór 18 juni 2020 lid wordt doe ik er een schepje bovenop.

Als je deze week lid wordt dan:

  • Laat ik direct een boom planten in jouw Broednest Bos. 🌳🌳🌳
  • Doneer ik €1 aan het internationale Rode Kruis om kwetsbare gebieden in o.a. Afrika te ondersteunen met de coronacrisis. 💛
  • Ben je voor altijd een van de oprichters van de Broednest familie, iets waar je later mee kunt opscheppen. 😉

Deze extra’s gelden tot 18 juni 2020 – dus wacht niet te lang. 😊

Zet je samen met mij de volgende stap?

Broednest app previewHet nieuwe Broednest is mijn volgende stap met soChicken. Een project waar ik al jaren op broed en bijna een jaar aan werk. Ontwikkeld met liefde en aandacht om jou en duizenden anderen vooruit te helpen richting vrijheid, blijheid en betekenis.

Ervaar meer blijdschap, liefde en innerlijke rust. En geef je geluk door aan de mensen om je heen. Zo maken wij ons leven leuker én maken we onze samenleving een stukje liefdevoller. 🌱

Ik heb het Broednest onwijs veel liefde gegeven en ik ga er de komende tijd nog meer liefde in stoppen. Want ik wil dit zo goed maken als ik kan – ik hoop dat je met me mee wilt doen! 😁

Ben je klaar om je eigen Broednest te openen?

Lees meer en word ook lid

Had je al een Broednest? De huidige soChicken cursussen vind je nu in de soChicken leeromgeving via cursus.sochicken.nl. Alle cursussen blijven gewoon beschikbaar. Het nieuwe Broednest wordt gelanceerd naast deze cursussen.

Zo maak je je leven steeds leuker ☀️

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. 🌱

Begin direct

Gratis tips om je leven leuker te maken

Maak elke week steeds leuker met mijn gezellige maandagmorgen nieuwsbrief! Ruim 150.000 mensen zijn al lid! 😁

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 💛