Negeer no-sayers, jij kunt het!

Accepteer voor jezelf dat je jezelf alles kunt aanleren en je zult maar weinig uitzonderingen tegenkomen in het leven. Goed, misschien zul je nooit de snelste sprinter ter wereld worden, je kunt in ieder geval wel hรฉรฉl snel worden! Bijna alles kun je jezelf aanleren, zolang je maar wilt. Dus vraag je af wat je wilt zijn, en ga ermee aan de slag!

Google: Je grote vriend

Het leven is tegenwoordig zo eenvoudig. Met een paar klikken heb je fantastische informatie in huis waar je echt je voordeel mee kunt doen. Je moet er alleen even aan denken. Laatst ging ik een middagje karten met m’n vriend, zijn zus en hun vader. Nog voor we van huis vertrokken kwam ik op het idee om even wat goede karttips te Googlen. Binnen 5 minuten was ik op de hoogte van informatie die mij tijdens de race een voorsprong gaf. Eenvoudige dingen, zoals met de bocht meeleunen zodat je banden meer grip hebben.

Je moet er alleen even aan denken!

Je kunt jezelf eigenlijk constant afvragen: “Zou ik hier meer over willen weten?”. Zo ja, begin even met een snelle Google search. Het maakt niet uit wat je wilt worden of kunnen, er zijn bijna altijd mensen die hetzelfde hebben gedaan. Zoek zowel in het Nederlands als in het Engels, dan krijg je veel meer resultaten. Vergeet ook niet te zoeken naar video’s op YouTube. Daarnaast kun je in iTunes op zoek gaan naar interessante podcasts.

Zoek uit wat de beste boeken in het gebied zijn

Ga naar bol.com en zoek uit wat de beste boeken in het (vak)gebied zijn. Nadat je twee of drie toonaangevende boeken hebt gelezen heb je echt al enorm veel kennis in huis. Of je nu wilt leren video-monteren of hardlopen, hoe meer kennis hoe beter. Laat de professionals in je vakgebied jou leren hoe het moet zodat je het zelf allemaal niet uit hoeft te zoeken!

Breng je kennis in praktijk en word een professional!

Misschien wil je jezelf een nieuwe hobby aanleren, misschien wil je een nieuwe carriere. Wanneer je je kennis in de praktijk brengt is alles mogelijk. Door dit te doen laat je aan de buitenwereld zien wat je kan, en zul je er reacties op krijgen. Blijf jezelf altijd verbeteren en je resultaten zullen steeds beter worden.

Door de kennis van velen te gebruiken kun je jezelf geweldige dingen aanleren met relatief weinig moeite. Je hoeft niet altijd naar een dure opleiding om een nieuw vak te leren. Leer het en laat de wereld zien dat je het kan. Start een website, doe ervaring op of start je eigen bedrijf. Alles is mogelijk! Het internet heeft alles anders gemaakt, en daar moet je van profiteren.

Zo maak je je leven steeds leuker โ˜€๏ธ

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. ๐ŸŒฑ

Begin direct

Zo blijf je lekker positief โ˜€๏ธ

Ontvang ook iedere maandag gratis tips om je leven steeds leuker te maken. Ruim 150.000 mensen zijn al lid!

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. ๐Ÿ’›