Stem nu op Steeds leuker!

Het thema van de maand van de spiritualiteit 2018 is opnieuw beginnen. Om die reden is mijn boek Steeds leuker genomineerd als het spirituele boek van het jaar!

Vind je soChicken leuk? Dan zou je me onwijs helpen door hieronder even te stemmen op Steeds leuker! 😁

Stem hieronder op Steeds leuker

In de onderstaande box kun je stemmen op Steeds leuker. Stemmen is super simpel en kost je slechts 5 seconden.

  1. Klik op de oranje ‘Stem!’-knop onder het omslag van Steeds leuker.
  2. Vul je e-mail adres in en ga akkoord met de stemvoorwaarden.
  3. Klik op ‘Verstuur stem’.

Je gegevens worden alleen gebruikt om de winnaar te bepalen en saunatickets te verloten, meer niet. Stem je ook? 😊

Stemmen is niet meer mogelijk!

Maand van de spiritualiteit

Op 12 januari begint de maand van de spiritualiteit – een moment in het jaar waar extra aandacht wordt geschonken aan levensveranderende boeken.

Dit jaar wordt deze maand aangevoerd door de essay Sterrenstof van Daphne Deckers. De verkiezing is een initiatief van Trouw, tijdschrift Zin, Stichting CPNB en de KRO-NCRV.

Je kunt me er enorm mee helpen!

Als Steeds leuker wordt verkozen dan zullen er wat mooie dingen gebeuren. Er komt meer media aandacht, een televisie optreden én meer aandacht voor het boek in de boekhandels.

En dát betekent dat meer mensen in aanraking zullen komen met de ideeën in het boek: eenvoud, veranderen in kleine stappen, liefdevoller leven en gelukkig zijn met minder moeite.

Met andere woorden: het is een hele mooie kans om nóg meer mensen te inspireren en te helpen het leven steeds leuker te maken in kleine stappen.

Als soChicken en/of Steeds leuker je hebben mogen inspireren, zou je dan hierboven je stem uit willen brengen? Je support betekent veel voor me! ✌🏻

De uitslag wordt 4 februari bekendgemaakt in de tv-uitzending van ‘Jacobine op zondag’!

En waar kan ik het boek bestellen?

Heb je het boek nog niet gelezen en wil je eerst lezen voordat je stemt? Je bestelt het boek eenvoudig via deze link. Als je voor 23:00 bestelt heb je het (meestal) de volgende dag in huis!

Er is ook een eBoek versie te koop. Deze vind je via deze link.

Bestel Steeds leuker hier…

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test