Dit is hem dan – de cursus bij Leven met wind mee

Ik roep al weken dat je een GRATIS cursus t.w.v. €30 ontvangt wanneer je Leven met wind mee via mijn link voorbestelt. Punt was: ik kon je nog niets laten zien, omdat de cursus nog niet af was.

Toen we – midden in de verbouwing – vertrokken naar Florida voor de (verrassend snelle) adoptie van Jake, moest ik nog aan de cursus beginnen. En zodra we in Nederland waren – en enigszins in het ritme kwamen – ben ik er bijna elke dag mee bezig geweest. Want ik wilde dit gewoon goed doen.

Steeds leuker – het eerste boek – lanceerde in 2017 met de online cursus Opwaarts. Deze werd voor duizenden mensen gevolgd en heeft een hoop mensen mogen helpen om meer blijheid te ervaren. En met deze nieuwe cursus wil ik je helpen meer rust in je hoofd te ontwikkelen.

De cursus is af en lanceert samen met het boek. Dus ik ben klaar om er meer over te vertellen!

Compact en krachtig

Het is wat het is – Eindelijk rust in je hoofd is compact (zodat het niet teveel van je tijd in beslag neemt) en echt ontwikkeld om nieuwe inzichten te realiseren.

Waar het zwaartepunt bij mijn andere cursussen ligt bij veel ‘doen’, zul je in deze cursus merken dat er ook een hoop ruimte is om nieuwe inzichten ‘te laten bezinken’.

Het ontwikkelen van innerlijke rust is anders dan veranderingen in je buitenwereld realiseren. Het gaat soms een beetje tegen je intuïtie in. Als je bijvoorbeeld meer discipline wilt ontwikkelen, dan zijn er allerlei praktische dingen die je kunt doen. Als je meer innerlijke rust wilt realiseren dan moet je vooral leren observeren en minder ondernemen.

Maar geen zorgen – het is allemaal logisch opgebouwd en helder uitgelegd. Ik weet zeker dat ook deze cursus je zal inspireren en ik hoop echt dat ik je mag helpen om meer innerlijke rust te ervaren.

Hoe krijg ik deze cursus gratis?

Oké – hier moet je even goed opletten. Het boek wordt gelanceerd op woensdag 12 juni 2019 (er zijn nog plekken voor de boekpresentatie in Den Haag!). Als je het boek voor die tijd voorbestelt via mijn link dan krijg je de cursus er GRATIS bij.

Na deze datum wordt het ingewikkelder. Je krijgt deze cursus alleen bij de 1e druk van het boek. En de derde druk is inmiddels al in bestelling. Bestel je het boek later dan is de kans dus groot dat je een tweede of derde druk ontvangt – zonder cursus dus.

De cursus kost €30 en wordt tegelijkertijd met het boek gelanceerd. In het boek vind je instructies hoe je je kunt inschrijven.

Als je nu dus voorbestelt ontvang je €50 aan gezelligheid voor maar twee tientjes. Het is bést een goeie deal. En als je toch al van plan bent om het boek uiteindelijk te bestellen, doe het dan vóór 12 juni via mijn link.

En wat leer ik in de nieuwe cursus?

In Het is wat het is gaan we dieper in op innerlijke rust. Ik laat je zien wat het is, wat het niet is, wat de misverstanden zijn, waarom je er meer van wilt ervaren en hoe je het stap voor stap voor elkaar krijgt.

We houden het nuchter en zo eenvoudig mogelijk. Geen overbodig gezweef, geen onnodige filosofische hoogdraverij. Ik laat je duidelijk zien hoe het werkt en hoe je er meer van kunt krijgen. Met prikkelende invul opdrachten en praktische oefeningen.

De cursus is de perfecte metgezel bij Leven met wind mee, hoewel zowel de cursus als het boek ook prima op zichzelf staan.

Als je klaar bent met deze cursus heb je een duidelijker beeld van wat realiteit precies is en zul je vaker lachen om je problemen. Precies zoals het hoort, als je het mij vraagt.

Wil je ook eindelijk rust in je hoofd?

Bestel het boek Leven met wind mee vandaag via mijn link, en je krijgt de cursus er gratis bij.

Lukt het niet meer om een eerste druk exemplaar te bemachtigen (met zwarte sticker op kaft) – dan krijg je in het bijbehorende online gedeelte sowieso korting op de cursus. Dit geldt ook voor eBoek lezers.

Bestel het boek nu met gratis cursus t.w.v. €30!

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test