Steeds beter worden in gezond eten

Gezond eten en afvallen cursusJazeker – hier is hij dan! Maak kennis met blei lijf, mijn splinternieuwe online cursus over gezond eten en gezond afvallen.

Inclusief recepten, weekmenu en slimme tips en hacks waardoor gezond eten moeiteloos, lekker en leuk wordt.

En zoals je van me gewend bent – de cursus helpt je veranderen in kleine stappen. Want als je langzaam verandert houd je de verandering veel makkelijker vol.

Je weet allang wat je beter wel en niet kunt eten. De uitdaging is vooral om de ongezonde bende te laten liggen en de gezonde voedingsmiddelen te eten. Om te kiezen voor broccoli, niet voor bacon. Voor fruit, niet voor Tony’s Chocolonely karamel zeezout.

Pfff. 🙈

In blei lijf maken we gezond eten simpel, leuk en moeiteloos. Zonder onnodige hype en belachelijk dure voedingsmiddelen. Ontdek een nuchtere, pragmatische en praktische kijk op gezond leven – precies zoals je van soChicken gewend bent.

Inclusief recepten eBoek + weekmenu

Gezond eten en afvallen cursusDeze online cursus zit vol met lessen, opdrachten, tips én een uitgebreid recepten eBoek dat ik samen heb ontwikkeld met Billy!

Ik ben lang mee zoet geweest, en ben onwijs trots op het resultaat. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

In blei lijf laat ik zien hoe je gezond eten makkelijker maakt. Hoe je verandert, hoe je het volhoudt, hoe je het lekker maakt én hoe je er meer plezier aan beleeft.

We bewegen samen naar een onbewerkt plantaardig eetpatroon, want plantaardig is de toekomst. 🙂

Direct inschrijven

Wil je meteen aan de slag? Klik dan op de knop.

Lees meer en schrijf je direct in…

Twijfel je nog? Geen zorgen. Zoals bij elke cursus ontvang je ook op deze cursus twee weken niet-goed-geld-terug garantie. Blijken de tips niet te werken voor jou? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Want ik wil graag blije gezichten zien. 😁

Jelle Hermus blei lijf

Ik help je dolgraag vooruit met deze online cursus en ik hoor graag wat je ervan vindt. Zoals elke cursus zal ik ook bij blei lijf je feedback gebruiken om de kwaliteit steeds hoger te maken. Zodat je ervaring steeds beter en beter wordt.

Hopelijk ga je ook aan de slag met deze online cursus voor gezond eten en afvallen! 😊

Zo maak je je leven steeds leuker ☀️

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. 🌱

Begin direct

Zo blijf je lekker positief ☀️

Ontvang ook iedere maandag gratis tips om je leven steeds leuker te maken. Ruim 150.000 mensen zijn al lid!

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 💛