Honderd artikelen – dit is mijn top 18

Ja, ik heb er weer lekker op los geschreven in 2018. Er zijn ruim honderd artikelen verschenen op soChicken over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

En aan het einde van het jaar maakt iedereen toplijstjes, dus laat ik eens meedoen.

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van de 18 artikelen uit 2018 die je niet mag missen. Dit zijn artikelen waar ik zelf trots op ben en/of erg veel werden gelezen.

Dus pak er een bakkie bij – en een oliebol – en neem even een momentje voor jezelf! Misschien zitten er artikelen tussen die je gemist hebt of die je nog een keer wilt doorlezen. 😊

Over ellende enzo – en hoe je er vanaf komt 🌀

Kijk – ellende hoort bij het leven. Maar dat wil niet zeggen dat je er eindeloos in wilt blijven rondrollen als een hond die net een verzameling eendenschijt heeft ontdekt. Want geloof me – eendenschijt stinkt.

Dus laten we de ellende lekker schrappen. Dit jaar schreef ik een aantal artikelen over hoe je beter kunt omgaan met onzekerheid, ellende en tegenslagen. Misschien word je er wat blijer van.

Gewoon lief voor jezelf zijn πŸ’›

Zelfliefde en zelfacceptatie vormen het onmisbare fundament onder een fijn en liefdevol leven. Ik schreef er veel over dit jaar, omdat ik er zelf ook behoorlijk mee aan de slag ben geweest. Deze drie artikelen mag je sowieso niet missen.

Lief voor anderen πŸ™†πŸΌβ€β™‚οΈ

Goede relaties zijn onmisbaar voor een fijn en gelukkig leven. Deze artikelen moet je lezen, ook al vind je de eerste in het begin misschien een beetje apart. Soms zijn aparte dingen de beste dingen. πŸ˜‰

Heerlijk rustig πŸ§˜πŸΌβ€β™‚οΈ

Kalmte is kracht. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd en geschreven over loslaten en accepteren. Daarbij heb ik veel inzichten opgedaan door een hoop te mediteren. In deze artikelen zie je daar een heleboel van terug.

Lekker aan jezelf werken ✌🏻

Met deze artikelen wil ik je inspireren om je persoonlijke groei slimmer aan te pakken, zodat je meer resultaten boekt met minder moeite.

Heb je mijn boek al gelezen? πŸ€·πŸΌβ€β™‚οΈ

VΓ‘st wel! En zo niet – dit is een goed moment. Een nieuw jaar, tijd voor een fris begin. 😁

Klik hier, lees meer en bestel direct…

Ontvang gratis tips om je leven leuker te maken!

Maak elke week steeds leuker met mijn gezellige maandagmorgen nieuwsbrief! Ruim 140.000 mensen gingen je voor! 😁

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. πŸ’›